Vichy UV-age daily
Vichy UV-age daily

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Vichy UV-age daily är ett lätt solskydd med hög Spf. Det högsta du får ange som Spf är ju 50 och det här är en 50+ vilket innebär att den har över 50 i skydd. Det har UVA och UVB-skydd men även hudvårdande ingredienser. Solskydd sägs ju vara det bästa skyddet mot tidigt åldrande och den här ska förebygga och motverka pigmenteringar, rynkor och fina linjer. Den ska kännas lätt och vara enkel att applicera jämt. Något som skiljer den här från många solskydd är att den passar även för känslig hud och kan användas nära ögonen. Ni som drabbats av rinnande ögon pga solskydd vet precis vad jag menar.

Den är vatten och svettresistent men som alla andra solskydd ska den återappliceras under dagen för maximalt skydd. Kom ihåg att skaka flaskan före användning.

Vad är det då för spännande ingredienser i Vichy UV-age daily? Den innehåller solskydd såklart. Den innehåller också peptider som ger en vacker hud och niacinamid som stärker huden så du vårdar samtidigt som du skyddar dig.

Recension Flaskan är lätt och liten så du kan enkelt ta med den i handväskan under dagen för att återapplicera. Pumpen gör det lätt att få ut rätt mängd utan kladd.

Doften är mild. Konsistensen är lättflytande på gränsen till vattnig. Den absorberas snabbt in i huden och lämnar ingen vit hinna. Många solskydd kan se för feta ut på huden och i stan vill jag ha en silkesmatt yta. Den här ger en väldigt slät och skön hudyta och inget blänk.

Jag har även testat att ha Vichy Liftactiv specialist b3 serum under solskyddet vilket gör att de får samverka. Serumet ska ju motverka mörka fläckar och solskador och ett solskydd förebygger dem.

Vichy UV-age daily finns hos Lyko för 219kr

Köpa igen? Det här är en favorit så YES!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *