Vollagen complex
Vollagen complex

Inlägget innehåller reklamlänkar, det påverkar inte min åsikt om produkten men jag får en liten provision om du använder dem

Vollagen complex är ett veganskt alternativ till kollagen. Jag har tjatat om kollagen i flera år och äter det dagligen. Det är bra för hud, hår, naglar och leder. De veganska alternativen är få men här är ett. Den är unik och patenterad men funktionen är att stötta kroppens egna produktion av kollagen och på så vis bromsa ålderstecknen. Vi gillar ju att åldras men vill ha starka leder och en vacker hud genom hela livet. Som alltid ersätter inte ett kosttillskott en sund livsstil.

Studier visar synliga resultat redan efter 60 dagars användning av 2 kapslar dagligen. Resultaten många såg var minskade rynkor, mindre pigmenteringar, fastare hud och minskade utslag.

Aminosyrorna håller samma proportion som i de vanliga med skillnaden att de här är redan isolerade och ska därför tas upp lättare av kroppen. Vollagen complex har botaniska ämnen som de kallar Magnifood Complex som ska vara gynnsamt för hud, hår, naglar och leder. Det ska även förbättra cirkulationen och tillföra antioxidanter.

Recension Designen på burken är snygg och jag gillar den. Plastförsegling är bra men att plasta nästan hela burken känns som slöseri med plast. Jag hittade dessutom inte någon perforering för att öppna så det fick bli saxen istället för att förstöra naglarna.

Kapslarna är i normalstorlek och har en neutral smak.

Efter en vecka vaknade jag helt utan rynkor och med spänstiga leder. Nej jag skämtar, efter en vecka märkte jag absolut ingen skillnad men jag behöll alla fördelar jag upplever efter att ha ätit andra märken under flera års tid. Kollagen finns i varierade smaker och former och det viktiga är att hitta en form som man tycker om och att de passar in i ens livsstil.

Det unika med det här är att det är veganskt och det tycker jag om eftersom jag vill att alla ska kunna äta tillskott om de vill. Personligen märker jag mest skillnad på gymmet när jag äter kollagen. Jag upplever att jag orkar mer när jag tränar. Skillnad på huden är svårt att se med tanke på mängden produkter jag testar men jag tror att det hjälper till att hålla huden fast.

Vollagen complex 50 kapslar finns hos MEDS för 156kr just nu, ord 198kr

Köpa igen? Det kan jag absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *