Waunt Woke up like this
Waunt Woke up like this

Waunt Woke up like this beskrivs som en hybridkräm och jag tycker den är en mix av primer och highlighter. Det är en skimrande vegansk kräm som ger lyster. Du kan använda den som primer eller bara som den är. Trots att den ger lyster så innehåller den ett unikt puder som reducerar glansighet. Du ska alltså få lyster utan att behöva se flottig ut.

Du som gillar att fuska med att använda #nomakeup kan även använda den här eftersom den tekniskt sett inte är smink fast poängen med den är att blurra skavankerna och ge intrycket av en felfri hy. Jag gillar tanken med nomakeup men de som gör det snyggt fuskar så mycket att en komplett festmakeup går oftast fortare.

Annons

Den här godingen innehåller många innovationer, Waunt Woke up like this stjärningrediens är Hydrosphere Technology som är en speciell teknologi för att återfukta huden inifrån och ut. På insidan stärker den vår viktiga hudbarriär för att låsa in fukten i huden. På utsidan skapar den en film som bromsar hur fort fukten släpps ut samtidigt som den skyddar. Som många skimrande produkter innehåller den mica. En lite förvånande ingrediens är ek som är rik på antioxidanter och skyddar den. De hudvårdande kolhydraterna i eken förbättrar även återfuktningen i huden.

Recension En tub med pump är så smidigt det kan bli. Det väger nästan inget och pumpen gör det lätt att få ut lagom med produkt utan kladd. Nästan allt med en lufttät pump innehåller mindre konserveringsmedel än i produkter som utsätts för syre hela tiden.

Den skimrar fint på huden utan att ha en massa glitter i sig. Jag vill ha lyster jämt men en tisdag på kontoret passar glitter inte så bra. Ta lite och applicera hellre lite mer om du behöver för den sitter bra och har rejält med pigment. Den har en lätt ton som smälter in fint med huden.

Det är lätt att applicera den och min favorit är att ha den som primer och highlighter. Det händer även att jag har bara den eftersom huden ser jämnare och fräschare ut. Den är verkligen perfekt för de dagar då man vill se fräsch ut men inte orkar lägga full makeup. När jag reser känns den därför superbra eftersom jag brukar vara nomakeup med fullmakeup och klarar mig med den här för båda syftena. Tillsammans med Natasha Denona glam face palett och Mili Cosmetics mascara har du en bra resebas i sminkväskan.

Waunt Woke up like this finns hos Oriflame för 379kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *