Wolford pure gold nail care

Wolford pure gold nail care är en vårdande produkt med guld. Jag har använt den av och till. Gulds nytta i hudvård är en flitigt debatterad sak och jag håller mig till att vara neutral i frågan eftersom jag har för lite fakta för att ha en åsikt. Vissa säger att det kan orsaka hudproblem och vissa säger att det är det bästa som finns.

Annons

Applikatorn är som den man har till lipgloss. Jag tycker att det är lätt att applicera produkt med den men det känns fel att dra den på huden. Vi har ju matats med att vi ska undvika hudkontakt med droppers och liknande. Nu har ju applikatorn till lipgloss hudkontakt och vi överlever. Även där lämnar jag över till proffsen att säga vad som är rätt eller fel

Om guldflagor och oljegele gör naglarna bra är jag osäker på. Olja är det bästa du kan ge dina naglar om du vill hålla dem vackra. Doften är härlig. Guldet känns lyxigt men är ju inget som stannar kvar så det känns lite som att vaska champagne.

Köpa igen? Verkar vara Limited Edition och om jag inte minns fel fick jag den här på köpet när jag handlade annat. Den säljs alltså inte mer.

Jag bjuder även på en bild av mina ovårdade händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *