Zarko perfume purple molecule är ett test som jag tror låg i en månadsbox. Min favoritfärg är lila så det är ju en bra start. Parfymprover är något jag verkligen gillar eftersom det är hopplöst svårt att få en uppfattning av en parfym bara genom att dofta på flaskan eller ett snabbt prov i en butik. Parfym ska upplevas!

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Ett litet problem med färgade parfymer är att jag alltid är rädd för fläckar på kläderna. Jag har känslig hud så ibland vill jag hellre applicera parfym på mina kläder istället för på huden. Jag vet att det var inte är helt korrekt men det fungerar. Nu är problemet att jag älskar siden och andra ömtåliga material och de klarar inte alltid parfym.

Zarko

Nu är Zarko inget budgetmärke och det brukar innebära mindre risk för skador på kläder. De har intressanta tankar med sina dofter och jag är riktigt nyfiken på att testa fler sorter. De jämför skapandet av parfym med att måla en tavla eller att komponera musik och det märks att den är framtagen av ett kreativt team som ligger långt från lagom och diskret.

Som vanligt fastnar jag på detaljer. Det viktigaste med parfym är ju doften! Den här har så många dimensioner. Jag älskar den. När man doftar på den i flaskan måste jag erkänna att den är hemsk. Det är en kväljande sötaktig doft. När man applicerar den på huden så blir den magisk. Som alla dofter jag gillar har den här cederträ. Den saknar hjärtnot. Toppen är blommor som orkidé. Den har även vanilj och jag får erkänna att 90-talets billiga dofter fått mig att tro att jag inte gillar vanilj men det är skräpvanilj jag inte tycker om. Bra vanilj är varm och fyllig och helt enkelt underbart.

Zarko perfum Purple Molecule är en parfym jag är sugen på att köpa i fullsize. Doften är härlig och håller hela dagen. Problemet är att jag även vill testa fler parfymer från märket. Lagom när jag började inse att det här är en underbar doft så tog jag med den på en resa. Tips från mig, förvara aldrig tandborsten med parfym. På något vis har korken på flaskan öppnats och fyllt min necessär med väldoft. Den smakar sämre än den doftar. Det tråkiga är att nästan hela flaskan hamnade i min necessär och det är ju lite helgerån mot en parfym som är framtagen för att reagera med bärarens hud. Något mer jag lärde mig av det är att jag tycker riktigt mycket om doften

Lyko har rea på Zarko Perfume Purple Molecule i två storlekar. 10ml för 88kr och 100ml för 880kr(ord 1100kr).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *