Zenz conditioner deep wood no 08
Zenz conditioner deep wood no 08

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Zenz conditioner deep wood no 08 är ett balsam som ska passa för alla hårtyper som vill ha vårdat, starkt och återfuktat hår. Det passar allra bäst för lockigt och torrt hår vilket är precis vad jag har. Det ska dessutom stärka skalpen och hårsäckarna! Du kan använda det hela vägen in till hårbotten eftersom det inte innehåller silikon. För att boosta på håret så tillför du även vitaminer och mineraler samtidigt som du återfuktar.

Doften är av ceder och sandelträ och jag är ju svag för trädofter. Det är även toppat med patchouli och myrra. Njut av en stunds aromterapi medans balsamet verkar eller låt det vara kvar som ett leave in balsam och njut länge.

Det ska användas efter shampoo och kan användas som vilket balsam som helst Zenz conditioner deep wood no 08 går även att ha som en leave in conditioner om du vill.

Recension Tuben som är det minsta formatet man kan köpa den i är som gjord för resor. Den tål vårdslös hantering i resväskan och locket är smidigt att hantera i duschen med blöta fingrar.

Mitt hår är väldigt krävande och under schampot kan du läsa alla olika varianter som jag testat detta med. När jag har en fullsize testar jag alltid schampo och balsam separat och tillsammans men nu har jag den minsta storleken så jag har testat dem ihop.

Zenz conditioner deep wood no 08 finns hos Lyko i olika storlekar från 115kr och uppåt

Köpa igen? Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *