Inlägget innehåller annonslänkar till CDON

4 Starlings Rose and Baobab body scrub är en naturlig peeling som ska ge en slät hud utan att torka ut eller irritera huden. Jag fick en liten tester av när jag besökte Polska ambassaden Natural beauty Poland. 4 Starlings är ett företag som började med handgjorda tvålar och sedan har utbudet växt men de har samma hantverksstolthet kvar och baserar fortfarande produkterna på naturliga ingredienser. Den ska på ett skonsamt sätt ge en hud som är som ett rosenblad och öka blodcirkulationen.

Som alltid börjar vi med att kolla vad 4 Starlings Rose and Baobab body scrub innehåller. Det som ska skrubba bort våra döda hudceller är vildrosfrön och rörsocker. Vår hud liksom övriga kroppen behöver vitaminer, antioxidanter och smidighet och det får den genom en mix av jojoba och linoljor i kombination med sheasmör. Baobabolja stimulerar cellförnyelsen. Givetvis är alla ingredienser från naturen och tillverkas med naturen i åtanke.

Recension Burken är väldigt söt och fullsizen ser lika ut men betydligt större. Fast jag är lat överlever jag skruvlocket eftersom en peeling inte ska användas dagligen.

Doften av ros och baobab är helt underbar. Konsistensen är relativt fast och jag var lite orolig ifall den skulle kunna vara vass men den är helt ok.

Instruktionerna jag hittade var inte helt tydliga så jag kan ha tolkat fel. Första gången använde jag den efter att ha varit på spa på fuktig hud och utan body lotion efter och huden var magiskt len. Efter peeling brukar jag känna mig torr och gärna använda body butter eller olja men det står att man ska kunna klara sig utan så jag testade och det gick bra. Som jag sa är jag inte helt säker hur man ska tolka instruktionerna och man kan tolka det som att man ska använda den på torr hud och då känns den väldigt sträv men huden blir även då mjuk. Jag föredrar att ta en dusch och sedan använda peeling men om du följer mig utgår jag ifrån att du är vuxen och då gör du som du vill men din hud mår nog bäst om du använder den på fuktig hud.

4 Starlings Rose and Baobab body scrub finns hos CDON i fullsize för 433kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *