Matilda Birg natural lip balm

Matilda Birg natural lip balm

Matilda Birg natural lip balm är ett läppbalsam som vårdar och intensivt återfuktar läpparna. Det är gjort av naturliga vårdande ingredienser och ni som följt mig ett tag vet nog att jag tycker om naturliga produkter som är effektiva.

Recension Återfuktning är det bästa sättet för att se ung och fräsch ut. Det är det mest effektiva antiagetipset även om jag hatar uttrycket antiage men det är ju tyvärr allmänt uttryck för vårdande hudvård. Jag föredrar healty age eller ageless beauty. Det handlar ju om att vårda det vi har på samma vis som man tar hand om en bil för att den ska vara vacker länge.

Annons

Jag har ju gjort permanent makeup på läpparna och använder oftast bara ofärgat läppbalsam. Mängden läppbalsam jag använder gör att jag är ganska kräsen på vad som får vara på mina läppar. Matilda Birg natural lip balm har en lite torrare konsistens än många och det tycker jag är bra. Många läppbalsam har en förmåga att rinna ut och det ser inte snyggt ut. Det här håller sig där det ska vara och man behöver inte återapplicera hela tiden.

Säga vad man vill om funktionen så måste ett lipbalm även se bra ut på och jag gillar den silkeslena finishen det här ger. Färgen på läpparna blir mer levande men man slipper oljeblänkande läppar som oftast bara ser ofräscht ut.

Matilda Birg natural lip balm finns hos Linné Hudklinik i Stockholm och går säkert att köpa på nätet också

Köpa igen? Jag älskade föregångaren och den här är snäppet bättre så tveklöst att jag kommer köpa den igen.


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *