Ingen kommer in till Julie och får samma behandling som någon annan eftersom vi alla är unika och vår hud har olika behov. Julie jobbar alltid med helheten och inte bara på ytan. Hon ser även över vad man äter, livsstilen generellt och självkänslan. Julie och jag tänker lika på det viset med att bra hud börjar inifrån. Det kan även hjälpa insidan ibland att putsa lite på utsidan.

Bilden lånad från Julie Linds Instagram

Alla behandlingar inleds med en analys i en riktigt avancerad hudscanner som visar en 3d modell av huden under ytan. På det stora hela var min hud i bra skick men hade rodnad, rynkor och en viss känslighet. När vi diskuterade kom vi fram till att jag kan ha varit lite för tuff med retinol ett tag och att jag ska backa rejält en månad för att ge huden en chans att återhämta sig.

Annons

Julie Lind’s Ageless Beauty Concept går rakt in i mitt hjärta. Konceptet är en mix av traditionell hudvård och high tech. Julie är en expert som är verksam över hela världen. 

Jag hade förmånen att träffa henne när hon var i Stockholm och gjorde en hudscanning där vi kollade på djupet hur min hud mår. Jag har gått lite hårt fram med huden ett tag och därför syntes både irritation och rodnad väldigt väl. Inte helt otippat hade jag lite rynkor och solskador också eftersom jag inte alltid varit duktig på att använda solskydd. 

Redskapet jag bara måste köpa. Det sätter fart på cirkulationen och är obeskrivligt effektivt utan att bryta hudbarriären.

Många tror att hudvård och behandlingar handlar om att se så ung ut som möjligt. Julie satsar mer på att vara vacker och fräsch i den åldern man är i. Om man vårdar sin hud och lever hälsosamt kan man se fräsch ut utan större ingrepp. Som ett bevis på det fick jag testa Glow on the go som är en behandling du kan göra hemma. Det är rengöring, peeling, hennes egna redskap och en riktigt spännande sheetmask uppföljt av serum och kräm anpassat efter hudtyp. Det är en behandling som tar några minuter men ger otroligt bra resultat helt utan starka syror och liknande. Under tiden blev jag lite röd men bilden med glasögon är tagen i hissen på väg från behandlingen. 

Produkterna och redskapen har Julie själv tagit fram och de går verkligen inte att jämföra med något annat. Hudvårdsprodukterna vårdar hudbarriären och redskapen jobbar på djupet utan att rubba hudbarriären. 

Se bara vilket Glow hon fick fram på någon minut och gör man behandlingen regelbundet får man ännu bättre resultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *