Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även ge lyster och jag har en riktig utmaning till den!

Genom att återställa hårets lipidnivå ska Actyva nutrizione ricca mask skydda det från skador. Den ska appliceras på tvättat, handdukstorkat hår och verka 5-10 minuter innan det sköljs ur.

Annons

Recension Den finns i samplesize i form av en 30 ml tub med skruvkork. Jag är ok med det på samples. Om man verkligen älskar den finns 1000ml flaska med pump!

Jag bevisade att ibland är jag en slarver när jag läser. Jag skumläste instruktionerna och tyckte att det var toppen med en kurbehandling som ska appliceras i torrt hår men som jag lärt mig öppnar schampot håret så kurbehandlingar når djupt och sedan återförsluter man håret med balsam så det lät lite udda men jag tänkte att det är nog så. Efter att ha applicerat kuren i håret satte jag mig och började googla fram fakta om kuren och insåg att den ska användas som en vanlig inpackning. För att göra saken ännu värre påminde bonusbarnet mig om att jag skulle skjutsa honom så det blev till att sätta upp håret med en klämma och åka iväg. När jag ändå var ute och åkte passade jag på att hämta ett paket. Jag har sagt det förr men det tål att upprepas, läs instruktionerna noga.

Håret blir mjukt och får en fin glans utan att volymen blir förstörd. Jag testade den med Re born Color save shampoo och Inoar be vegan balsam.

Actyva nutrizione ricca mask 200 ml finns hos frisörer och webbutiker som jag inte känner till för 285kr

Köpa igen? Det kan jag tänka mig

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *