Alex Cosmetics Lily Hydra Tonic är ett ansiktsvatten som passar alla hudtyper. Den är självklart utan alkohol. Framförallt ska den förhindra uttorkning och irritation och då vore det rätt korkat att ha alkohol i den.

Det är ett ansiktsvatten rikt på sorbitol och c-vitaminer som ska återfukta och vit näckros ska stimulera och fräscha upp huden. Urea ger näring och binder fukt samtidigt som den är antibakteriell.

Alex Cosmetics Lily Hydra Tonic

Jag tycker att det återfuktar bra. Eftersom jag är mån om att minska min bomullskonsumtion så häller jag över det här i en sprayflaska istället för att använda en bomullspad. De suger dessutom upp onödigt mycket produkt och ett ansiktsvatten ska vara i ansiktet för att göra nytta. Vid det här laget hoppas jag ingen använder ansiktsvatten som ett steg i rengöringen. Det ska vara steget efter rengöring och före serum.

Alex Cosmetics Lily Hydra Toner är riktigt bra och min känsliga hud mår bra av den. Alex Cosmetics säljs endast på salong. Jag är osäker om de endast säljer via auktoriserade hudterapeuter. Efter pandemin vet jag att många salonger kämpar med ekonomin så leta inte lågpris på nätet. Sök upp en salong och få proffshjälp när du handlar hudvård. De kronorna du kan spara på nätet äts snabbt upp om du handlar fel produkter

Alex Cosmetics Lily Hydra Tonic kostar ca 300kr

Annons