Styling Hår Okategoriserade Redskap och gadgets Special Tester

Amelie Soie halo

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Amelie Soie halo är en produkt som jag inte visste hur mycket jag har behövt förrän jag testade den. Det är ett band som gör heatless waves medans du sover. Jag som redan älskar allt som du kan göra under tiden du sover dansar av lycka.

Vad är då så speciellt med Amelie Soie halo? Den är gjord i samma mjuka mikrofiber material som Amelie Soie Mini Beauty Towel och är ett hårband som man sätter på huvudet. Den går att tvätta i maskin på 40-60 grader och de rekommenderar tvättpåse för att få den att hålla länge. Som med nästan allt så bör du undvika blek och sköljmedel.

Förbered håret med att låta det bli nästan torrt innan du förbereder håret med saltvattenspray eller liknande. Borsta igenom håret och dela upp det i två delar. Vart du sätter halon är en smakfråga. Rulla håret runt halon och låt den helst sitta på över natten. På morgonen kan du applicera lite olja eller vilka produkter du vill och njuta av lockar.

Recension Nu är jag inte någon expert på hårstyling så jag förväntade mig att första testet skulle bli en katastrof. Mitt hår trasslar sig väldigt lätt och tar evigheter att locka så egentligen är jag inte helt lämpad att testa men även jag vill ju vara fin i håret.

Första försöket var succé! Jag slapp reda ut tovor i håret på morgonen och om du scrollar ner så ser du hur håret såg ut på morgonen när jag vaknade. För att få ett så rent test som möjligt hade jag tagit på mig Amelie Soie halo när jag tvättade bort sminket och håret var nytvättat utan några stylingprodukter. Det tog inte många minuter att snurra in håret i halon och den var bekväm att sova med dessutom. Jag brukar ha svårt för att ens ha håret i en snodd när jag sover men den satt bekvämt.

Nästa test så följde jag anvisningarna lite duktigare och sprayade håret med Antonio Axu sea salt spray. Håret behöll lockarna längre och vill du ha en frisyr som håller länge bör du behandla håret med spray men det behöver jag även göra när jag värmestylar håret.

Den får stora pluspoäng för en annan sak, en halo tar lite mer plats än en hårsnodd och är superbra att ha med när man reser. Nästa pressfrukost kanske jag till och med har lockar.

Amelie Soie halo finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? OMG jag var skeptisk när jag såg den på Hud & kosmetikmässan 2022 men har helt bytt åsikt. Den är underbar och jag funderar redan på en reserv

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *