Amika reset pink charcoal scalp cleansing oil

Amika reset pink charcoal scalp cleansing oil är en djuprengörande produkt som ska användas innan schampo. Oljan omvandlas till skum när den kommer i kontakt med vatten. Jag fick den här i någon av alla boxar och det är lite kul när man får hem såna här produkter som jag vågar lova att jag inte hade kommit på att köpa själv.

Rosa lera och träkol ska skonsamt rengöra från produktrester utan att skada håret. Mentolen ska fräscha upp, stärka och ge en kall, ren uppfriskande känsla. Indiankrasse ska främja syretillförseln och balansera hårbotten. Solrosoljan bryter ner oljelöslig smuts. Havtornsoljan återfuktar. Som ni ser innehåller den många spännande ingredienser som har dokumenterade goda egenskaper.

Min recension av Amika reset pink charcoal scalp cleansing oil är kluven. Den är bra men inte en helt nödvändig produkt. Mentholen stannar kvar för länge och jag är kluven om det känns uppfriskande eller bara som att man missat att skölja ur oljan. Jag använder oljan enligt anvisning och masserar in den i torrt hår innan tvätt. Skalpen känns ren och mjuk. Jag tycker håret känns starkare och renare när man använder den. Om man använder mycket torrschampo och stylingprodukter är det här en betydligt bättre lösning än många hårda detoxshampon. Nu har det ju inte varit som vanligt och det kan hända att jag behöver den mer när man äntligen behöver styla håret mer. Under året som varit har jag haft en väldigt naturlig frisyr varvat med att sätta upp håret i en tofs på gymet.

Amika reset pink charcoal scalp cleansing oil finns hos Nordic Feel just nu för ett otroligt pris. Ordinarie 289kr

Köpa igen? Inte just nu men det är en spännande produkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *