Huygens le gommage pour le corps body scrub

Huygens le gommage pour le corps body scrub var med i en Goodiebox om jag inte minns fel. Det är en fransk peeling för kroppen. Den känns genuin och naturlig. Jag har använt min när jag bastat och den ger en len hud.

Kornen är lagom även om jag inte håller med om rekommendationen att den ska användas 2 gånger per vecka. Enligt mig är risken för exfoliering stor och jag håller mig till ca 1 gång per vecka med alla peelingar. Om du har en extremt eftersatt hud kanske 2 gånger funkar men jag tror de flesta klarar sig bra med en och var alltid noggrann med att smörja in dig efter peeling. Om du vaxar dig eller använder brun utan sol så ger regelbunden peeling bättre resultat. Jag har slutat vaxa och gått över till IPL men har haft problem med inåtväxta hårsäckar så jag försöker vara noggrann med peelingar.

Annons

Om ni inte redan gissat det så får den pluspoäng för att det är en smidig tub med snäpplock. Om tuben ser misshandlad ut på bilden så stämmer det. Jag glömde den i bastun och om något geni lagt den på bastuaggregatet eller om den blivit varm på annat vis vet jag inte men baksidan är smält på den.

Doften ska vara verbena och mynta men jag tycker det finns en ton av gulsåpa på ett genuint sätt. Låter inte så spännande kanske man jag tycker att det är en härlig doft. Myntan bidrar nog till fräschören. Huden blir len utan att kännas uttorkad.

Jag hittar inga sidor i Sverige som säljer den vilket är synd. Efter året som varit försöker jag stötta alla företag som kämpar och i första hand gynnar jag de närmaste i första hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *