Peeling Kropp Tester

Huygens le gommage pour le corps body scrub

Huygens le gommage pour le corps body scrub var med i en Goodiebox om jag inte minns fel. Det är en fransk peeling för kroppen. Den känns genuin och naturlig. Jag har använt min när jag bastat och den ger en len hud.

Kornen är lagom även om jag inte håller med om rekommendationen att den ska användas 2 gånger per vecka. Enligt mig är risken för exfoliering stor och jag håller mig till ca 1 gång per vecka med alla peelingar. Om du har en extremt eftersatt hud kanske 2 gånger funkar men jag tror de flesta klarar sig bra med en och var alltid noggrann med att smörja in dig efter peeling. Om du vaxar dig eller använder brun utan sol så ger regelbunden peeling bättre resultat. Jag har slutat vaxa och gått över till IPL men har haft problem med inåtväxta hårsäckar så jag försöker vara noggrann med peelingar.

Annons

Om ni inte redan gissat det så får den pluspoäng för att det är en smidig tub med snäpplock. Om tuben ser misshandlad ut på bilden så stämmer det. Jag glömde den i bastun och om något geni lagt den på bastuaggregatet eller om den blivit varm på annat vis vet jag inte men baksidan är smält på den.

Doften ska vara verbena och mynta men jag tycker det finns en ton av gulsåpa på ett genuint sätt. Låter inte så spännande kanske man jag tycker att det är en härlig doft. Myntan bidrar nog till fräschören. Huden blir len utan att kännas uttorkad.

Jag hittar inga sidor i Sverige som säljer den vilket är synd. Efter året som varit försöker jag stötta alla företag som kämpar och i första hand gynnar jag de närmaste i första hand.

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *