Anastasia Soft Glam

Anastasia Soft Glam luxe set vintage är en välkomponerad ögonskuggspalett med en liten maskara och lipgloss som en bonus. På Stockholm Beauty Week 2022 pratade vi om att jag recenserar ganska lite makeup i förhållande till hudvård och jag skyllde på att det är så svårt att recensera smink vilket det egentligen inte är. Smink är ganska enkelt att ha en uppfattning om se det är bara en dum fördom från mig. Smink älskar man eller hatar sen finns det några neutrala alternativ som man är ok med i brist på annat.

Anastasia har alltid varit ett märke som jag tycker håller hög kvalitet och de ligger i facket produkter jag älskar så det gör det ännu mer märligt att jag inte kollade mer på deras monter på mässan men tiden var kort och min sminkväska innehåller redan många av deras produkter. Anastasia Soft Glam luxe set vintage är min första ögonskuggspalett från märket.

Penseln var en positiv överraskning. Normalt sett slänger jag alltid de som följer med eller bara låter dem ligga tills de råkar försvinna men den här penseln var förvånansvärt bra och kommer vårdas ömt.

Glosset har en diskret färg och lagom glans

Totalt är det 14 skuggor som passar för allt från dag till full partymakeup. Mixen av matt och skimmer gör att den är praktisk att ha med sig jämt. De här färgerna ingår i paletten:

Tempera: ultra-matte velvety beige

Glistening: iridescent gold with a hint of pink reflect

Orange Soda: ultra-matte pastel peach

Rose Pink: rose gold with a soft pink iridescent hue

Sultry: a hybrid satin metallic finish warm chocolate brown

Bronze: metallic gold bronze

Mulberry: ultra-matte mulberry

Dusty Rose: ultra-matte dusty lilac

Fairy: multi-dimensional light gold

Burnt Orange: ultra-matte deep orange

Sienna: ultra-matte earthy brown

Rustic: ultra-matte deep cinnamon brown

Cyprus Umber: ultra-matte dark coffee

Noir: ultra-matte deep carbon black

Något som förvånade mig med paletten är att när man använder borsten som följer med så smular det iväg mycket i onödan. Jag vill helst inte att en ögonskugga dammar ner så mycket men jag kommer testa med andra penslar.

Mascaran är fin men klarar inte av testet med att hacka lök. Fördelen är att den är lätt att tvätta bort. Om man inte gör sådana galna test sitter den bra och fransarna blir fylligare

Anastasia Soft Glam luxe finns hos Bangerhead för 378kr Value setet jag har hittar jag inte men det är ett pyttelitet lipgloss och en liten mascara som även om de är ok går alldeles utmärkt att leva utan

Köpa igen? Det kan jag absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *