Stockholm Beauty Week 2022

Snart är det dags för Stockholm Beauty Week 2022. Enligt mig är det en riktigt trevlig mässa där de varvar skönhet och hälsa på ett underbart sätt. I år är även föreläsningarna tillbaka. Jag har saknat dem eftersom de ger tillfälle till att lära sig lite mer än man kan göra när man pratar med någon i en monter. Nu kommer utställarna som föreläser knappast klara sig från att jag kommer med en massa följdfrågor men de slipper dra de stora dragen många gånger under en dag. Jag har bokat in mig på nästan alla föreläsningar och det kommer sammanfattning av dem här såklart.

Maria Forssén förtjänar en eloge för allt arbete bakom mässan

17-18 maj äger mässan rum i Norra Latins vackra lokaler. De ligger dessutom lagom nära tåg för oss som inte bor i Stockholm.

Annons

När det är mässa med fokus på skönhet brukar man kunna känna att man behöver ändra på sig för att vara snygg nog för att gå. Det gäller inte den här. Maria Forsén som arrangerar mässan har på något vis lyckats få fram känslan av att alla är vackra som de är. Mässan handlar mer om glädjen och passionen för Beauty än att aggressivt utplåna alla eventuella skavanker. Jag har till och med gått osminkad på mässan och känt mig helt ok med det. Det finns en massa spännande produkter och behandlingar som man kan testa men det kan vara kö på de mest spännande behandlingarna så räkna inte med att hinna testa allt.

Något jag inte tänker missa är invigningen med Frankrikes ambassadör Monsieur Etienne de Gonneville! Innan det ska jag hinna med pressvisningen, Siliceas stora hårtest, Skinplans helt nya solskydd som även ska vara korallsäkert, effektiva behandlingar utan trauma och sist men absolut inte minst BEAU AGE med Ivan Valencia och Dr Grandel. Dagen rundas av med en föreläsning med Jonas Colting och No Bound Beauty om naturliga produkter och hälsa.

Annons

Onsdagen inleds med Business France pressfrukost. Nannic har släppt en handspabehandling som jag bara måste se. Som hälsonörd är det självskrivet att jag ska se Johanna Bjurström, hon brukar ha så kloka råd. Ifall ni missat det så gillar jag även ekologiskt och naturligt så tre60naturkosmetik föreläsningar om vad som skiljer ekologiskt från naturligt har jag såklart anmält mig till. Plasmapen och lagen om estetiska injektioner anmälde jag mig till för att jag vill vara insatt i vad som finns och även vilka lagar som gäller. Fredrik Paulún pratar såklart om kost och han samarbetar med Dynamic Code så jag gissar att det blir lite tips om Biohacking. Agneta Elmegård är väldigt påläst så hennes föreläsning om hållbarhet vill jag inte för allt i världen missa. Föreläsningarna avslutas med doftprovning och mingel med Carthago Fragrance.

Mellan alla spännande föreläsningar så ska 80 utställare besökas så dagarna blir fullmatade. För att göra mässan ännu trevligare har jag bokat upp att möta en massa trevliga människor som jag har kontakt med.

Jag hoppas vi ses där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *