När Qvi si firade 15 år var jag såklart där! Salonger har haft det tufft senaste åren och 15 år är inget alla lyckas med! Självklart ska det vara bubbel och godsaker när det är kalas och de hade även fått med kakor!

Jag skippade bubblorna och höll mig till citrondryck. I bakgrunden syns även rengöringspads från Amelie Soie. Bilden vart så fel att den blev lite konstnärlig

Annons

Ett imponerande utbud även för mig vilket äntligen börjar bli vanligt. Det är så tråkigt när man inte kan äta samma som alla men det här var en trevlig överraskning även om jag vart förvånad över ännu ett event där de serverar långa risnudlar som mingelmat. Nobelpris till den som kan äta det med någon form av värdighet i behåll.

Under kvällen så fick man även en hudanalys. Nu är måttfullhet inte min starka gren så jag gjorde båda. Det är två märken som jag vet är bra och har bra produkter. Trots att jag testar otroligt mycket hudvård har jag testat ytterst lite från just de här vilket gör det mer spännande.

Annons

Skinbetter Science hade Lisa Hagelin från Dermarome på plats och hon gjorde en rengöring och kollade på aktuell hudstatus. Det är ju nödvändigt att ta bort makeup innan man analyserar huden. Skinbetter Science jobbar med ordentligt forskade produkter som är effektiva. Deras peelingpads är helt underbara och jag ska kolla om jag har en kvar och göra recension på. Efter rengöringen så lade hon på produkter för min hud och ett intressant serum som ska läggas i djupa veck för att släta ut. Som alla pålästa märken avslutade hon med spf. Det var det coolaste solskyddet på länge för det var i puderform men ska vara vattenfast och spf 50+ även efter bad. Extra trevligt var att det hade en riktigt snygg färg och satt riktigt snyggt. I inbjudan stod det att huden även skulle analyseras i scanner men antingen var den inte med eller så pratade vi så mycket att tiden inte räckte. Jag vill ju ta reda på allt om varje produkt och det var ju fler som ville testa.

Som representant från ZO Skin Health var Marlene Pedersen från Hudhelse. Hon utförde ett anpassat protokoll på huden och genomförde rengöring, peeling och efterföljande produkter. Jag är glad att Marlene varnat innan för att peelingen kändes grov. Som fd överexfolierare så har jag lärt mig att undvika alla peelingar som känns kornig. Nu finns det korn och korn, likt Wise Jojoba scrub har den här rundade korn som inte orsakar skador i huden. Jag fick en smärre hjärtattack när hon sa att peelingen ska användas dagligen men den är gjord för att vara skonsam. Det går inte med vilken peeling som helst. Hon mixade peelingen i ”behandlingen” med en salongsprodukt som djuprengör. Produkterna efter var underbara och jag fick ett protokoll med mig för att komma ihåg allt. Alla produkter har noggrant utvalda ingredienser och ska helst användas i en hel serie. När Marlene förklarade så vill jag hävda att det faktiskt gäller all hudvård. Om du ska vara säker på att få utlovad effekt kan du inte blanda hur som helst. Varje produkt har sitt syfte och är tänkt att samverka med varandra.

Det var både goodiebags och utlottningar under kvällen. Jag hade ingen framgång i utlottningarna men testerna i goodiebagen övervägde det och jag vet i alla fall en av kvällens vinnare som verkligen uppskattade sin vinst.

Jag råkade shoppa några nya snoddar och ett rolli’n supreme wonders kit 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *