Wise Jojoba scrub är en peeling med jojoba. Den är mild men tar ändå bort döda hudceller effektivt utan att skada hudbarriären. Om man ska ha full nytta av sina hudvårdsprodukter behöver man exfoliera regelbundet. Det gör även att man slipper täppta porer.

Nu ska all peeling utföras med måtta och det här är en snäll peeling som hjälper oss överexfolierare att göra rätt. Kornen löser upp sig och det är svårt att skada huden. Om jag skriver att det är omöjligt så ska säkert någon som är lika obstinat som mig motbevisa och allt är möjligt.

Kornen är mjuka och löser upp sig på huden. Det gör det svårt att skada huden. Jag hoppas att ni inte använder hårda peelingar alls eftersom de skadar huden. Wise Jojoba scrub är snäll men huden känns ändå polerad och fräsch efter.

Innan peeling bör du rengöra huden med en bra rengöring. Jag brukar använda Wise Organic Skincare Deep cleansing milk. De dagar som jag exfolierar lägger jag allt en återfuktande mask. Wise Glow mask tycker jag om att använda med peelingen. De stöttar varandra som ett kärleksfullt par. Huden känns ren och len utan att bli skadad.

Wise Jojoba scrub kostar 359kr

Köpa igen? Oh yes det kommer jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *