Empties hår och kropp. Nu har jag använt upp en massa slattar. Varför är det så svårt att använda upp en produkt innan man öppnar en ny?

Det var så många empties nu att jag delade upp dem i hår och kropp och sen kommer ett eget inlägg med annat. Jag håller på att flytta så många gamla produkter kryper fram ur gömmorna. Det är intressant att hitta produkter som man glömt. Vissa finns det skäl till att man glömt och vissa är helt underbara. Det som gör mig lite ledsen är när man hittar bra produkter som man sparat till ett speciellt tillfälle. Att leva är ett speciellt tillfälle och jag försöker använda mina bra produkter först men har inte alltid tänkt så.

Kan vi alla lova varandra att vi unnar oss våra bästa produkter och har de sämre som backup?

Som alltid vill jag påminna er om att gärna använda reklamlänkarna på den här sidan för att stötta mig. Det kostar inget för dig men ger mig nån liten procent som jag kan använda till att köpa mer produkter för. Varje recension tar tid att fota och skriva om och ingen betalar mig för att göra allt labbande så att du ska slippa köpa dåliga produkter.

Klicka på varje namn för en full recension av varje produkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *