Julie Lindh 24h dewy face cream
Julie Lindh 24h dewy face cream

Julie Lindh 24h dewy face cream är en dag och nattkräm framtagen av hudvårdsproffset Julie Lindh som kombinerar traditionell kunskap med hightech. Det är en kräm som fungerar för alla hudtyper, även känslig och irriterad. Den ska reparera skador orsakade av uttorkning och ge lyster samtidigt som den skyddar huden. Den jobbar aktivt på att reducera fina linjer och rynkor och gör huden fastare. Genom att stärka hudens fuktbarriär håller den huden fast och slät hela dagen och natten.

Som alltid börjar vi med att kolla lite vad det gömmer sig i Julie Lindh 24h dewy face cream och börjar med Omega 3 och Omega 6 fettsyror som är bra på att bygga upp hudens egna försvar vilket leder till en ökad hudhälsa. Vitamin a, B5, C & E ska tillsammans skapa en frisk hy med en strålande lyster. C vitamin är ju nästan basen för oss hudvårdsnördar och boostar antioxidanterna. Ekologisk Aloe Vera bladsjuice har antiinflammatoriska egenskaper. Nyponfröolja förebygger åldersskador. Avokadoolja har läkande egenskaper och är en antioxidant rik på polyfenol. Jojobaolja lugnar och är antiinflammatorisk. Krämen innehåller många bra ingredienser och varje ingrediens är noggrant utvald för sin funktion.

Annons

Recension Som alltid börjar vi med utsidan. Jag har en liten samplesize och jag uppskattar att även den har pump. Det känns ekolyx i designen och fullsize är ännu snyggare.

Doften är naturlig och jag tycker doften riktigt härlig. Den har den perfekta balansen i att dofta gott utan att bli för påtaglig.

Konsistensen är lätt och den absorberas härligt snabbt. Jag kombinerar den med olja på kvällen men dagtid föredrar jag krämen ensam eftersom den ger en silkesmatt lyster som jag verkligen tycker om. Nu har vi haft några år då många förväxlat glow med att vara oljig men den här ger lyster utan blänk. Huden känns skönt återfuktad och jag som ofta har problem med rödhet tycker att huden lugnar sig fint med den här. Det går åt väldigt lite kräm så den räcker länge vilket är toppen.

Julie Lindh 24h dewy face cream i fullsize kostar 105$

Köpa igen/ fullsize? Det toppar min önskelista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *