Bionnex Anti hair loss shampoo
Bionnex Anti hair loss shampoo

Bionnex Anti hair loss shampoo hittade jag på Stockholm Beauty Week 2024 och om jag inte har fel så var det första gången de ställde ut. Jag fick en fundering när jag såg det. Det finns otroligt mycket produkter mot håravfall och det känns som om utbudet ökar lavinartat. Min fundering är om vi tappar mer hår eller om forskningen gått framåt så det går att ta fram produkter som funkar? Vid regelbunden användning ska håret få mer liv och växa bättre.

Annons

Det som ska förhindra att håret ramlar av i Bionnex Anti hair loss shampoo är Vitis Complex CX25 som är komponerad för att förhindra håravfall. Det är en mix av växtextrakt, vitaminer och mineraler. Tillsammans ska det väcka liv i hårsäckarna och ge ett livfullt hår. Plus i kanten för att den är utan SLS, SLES och parabener.

Recension Flaskan är snygg och jag tycker den passar lika bra till kvinnor som till män vilket är positivt. Extra plus för att den inte känns så probleminriktad som vissa kan vara. Jag vet att vi primärt använder hud och hårvård för funktionen men jag tror att vi påverkas negativt av att behöva använda fula produkter som lyser med att vi upplever ett problem. Den här kan vara vilket schampo som helst och det tycker jag är bra.

Doften är härlig och jag vart förvånad över färgen. Det är ett mörkt schampo. Jag använde ungefär en femkrona till mitt axellånga hår.

Håret blir otroligt mjukt och kändes fräscht. Mjukheten bör göra att håret inte bryts av så lätt.

Nu har jag efter att ha gjort en noggrann skalpanalys inte problem med håravfall och därför kommer det inte någon längre analys från mig av det här schampot. Jag testade det och lämnade över det till en som påstår sig ha problem och hoppas få återkoppling om hur det fungerar.

Bionnex Anti hair loss shampoo kan du läsa mer om hos Bionnex

Köpa igen Det känns lovande men jag kommer nog inte köpa ett nytt men är definitivt nyfiken på andra produkter från märket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *