Bipro liniment intense hot & cold
Bipro liniment intense hot & cold

Bipro liniment intense hot & cold ska lindra ömma och stela muskler. Det kan användas i samband eller efter träning eller bara när man behöver lite extra blodgenomströmning. Det går att använda den till massage eller som liniment. Jag har varit nyfiken på den ett tag och på Green Beauty Day fick jag tillfälle att kolla närmare på den, mer om det senare.

Bi pro har även vårdande produkter för kroppen.

Det är den kalla och varma känslan som gör liniment effektivt genom att hjärnan fokuserar på annat än smärta ett tag och blodflödet ökar där man smörjer.

Burken är gjord av återvunnen plast och hela produkten är framtagen med omtanke om djur, natur och människa. Bipro liniment innehåller också kamomill och eteriska oljor. Istället för konserveringsmedel hittar du e-vitamin som vårdar huden och bevarar produkten.

Annons

Vi får inte glömma en viktig aspekt med den här. Bipro har funnits sedan 1970 och redan då brann de för naturen. Produkterna har en bas av bivax och grankåda som är traditionellt använda inom hudvård. En förutsättning för att ta fram bivax är att vi har bin och därför arbetar Bipro med att bevara våra bin som är så otroligt viktiga för hela vårt ekosystem.

Recension Burken har en härlig färg och man blir glad av att se den. Locket är lätt att öppna. Designen känns tidlös även om färgen gör att jag kommer stoppa in den i ett skåp.

Annons >br>

Doften är inte så påträngande stark som det kan vara på många liniment. Konsistensen är lätt och härlig och känns skön på huden. Jag är ju nitiskt nyfiken och när jag läste att den även fungerade som massagekräm testade jag det såklart efter att ha skapat utemöbler en halv dag. Den fungerar bra att massera med och kroppen kändes betydligt bättre efter massagen.

Många liniment kan irritera huden och jag som har känslig hud undviker gärna liniment av den anledningen. Det är mer än en gång som jag blivit väldigt röd eller fått en så brännande känsla på huden att muskelvärken hade varit att föredra. På andra dagen av Green Beauty Day värkte mina axlar och det kändes lite skrämmande att testa den för första gången och jag var beredd på den isande och brännande känslan som jag är van. Jag var även beredd på att bli väldigt röd där jag hade smort men inget av det hände. Däremot vart axlarna så mjuka att jag glömde bort att gå till Me Anima för lite nödhjälp med axlarna. Helt enkelt otroligt effektivt liniment som inte irriterar huden. Jag kommer alltid se till att ha en burk hemma eftersom jag föredrar naturliga krämer framför värktabletter och den här känns även bra för huden.

Bipro liniment finns hos utvalda återförsäljare och hos Octean för 259kr

Köpa igen? Jag vill ha den hemma jämt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *