Rituals the Ritual of Karma, spread the kindness body cream tror jag att var med i Goodiebox Limited edition box från Rituals

Jag älskar doften av Karma. Den är helt underbar och frisk. Det är en lätt blommig doft utan det där söta som kan bli sliskigt. Den ska dofta helig lotus och vitt the. Jag har många produkter i den här serien och jag tycker om den

Det jag inte är helt såld på är att jag tycker det blir lite som en hinna på huden. Jag vill bara känna mig mjuk. Ritual of Karma bodycream absorberas relativt snabbt och en tub räcker väldigt länge. Huden ser bra ut och jag hoppas att det bara jag som tycker den lämnar en hinna över huden. Kom ihåg att jag använder extremt många krämer och är hopplöst kräsen. Fullsize av den här levereras i en vacker burk. Jag tycker oftast mer om burkar men de släpper lättare in syre i produkterna och då blir de gamla fortare. En tub är även resevänligare.

The Ritual of Karma Body Cream finns bland annat på Åhlens för 195kr

Köpa igen? Jag älskar doften men livet är kort och världen är full av härliga dofter. Det kommer säkerligen hem en igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *