Ivy Aïa Skin tonic with hyaluronic acid är ännu ett fynd från någon box. Jag har scrollat på Instagram utan framgång men jag skickar 5kr till den som hittar. Det är lätt att låta överlägsen när man kritiserar något i en lägre prisklass. Jag är alltid på jakt efter maximal effekt för minsta möjliga kostnad.

Det är ett ansiktsvatten som inte gör just något speciellt. Jag har testat både bättre och sämre. I förhållande till priset är det här bra. Jag har använt det före hyaluronserum och även efter ibland. Hyaluronsyra binder fukt och för maximal effekt behöver du fylla på med fukt som kan bindas i huden.

Just priset är det jag gillar mest. Man vågar applicera generösa mängder av den här. Som vanligt sprayar jag på det som en mist istället för att gegga bort 2/3 i en bomullspad. Om du är van vid ansiktsvatten som uträttar mirakel så kan du fortsätta använda det du har. Det här uppnår inga magiska saker men är helt ok.

Annons

Det som är lite tveksamt med den här är att många hävdar att hyaluronsyra inte gör nytta i en toner. Om det stämmer vet jag inte men jag hade inte köpt en dyr toner med hyaluronsyra. Serum och krämer känns mer lämpliga enligt mig.

Ivy Aïa fanns att köpa hos Normal för under 100kr. När jag googlar så hittar jag inte den men den kan finnas i butik. Jag bor för långt bort för att gå och kolla men en helt ok budgetprodukt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *