Benefit the Porefessional är en primer som ska ge en perfekt bas. Jag är kluven till den här. Ju mer jag lägger på bra hudvård och behandlingar desto mindre känner jag ett behov av såna här produkter. Det låter skrytigt men jag använder helst bara en lätt foundation.

Efter det här galna året så kan det även vara man inte lagt så avancerade makeuper. När jag pratade med en vän tidigare idag så insåg jag att jag knappt använt klackar senaste året. Klackar, primer och styla håret hör liksom ihop. Jag har kört mer sandaler, solbrillor och knappt mascara.

Benefit Porefessional lägger sig som ett lätt spackel och ger en silkesmatt yta att applicera foundation på. Den gör verkligen det den ska och den dagen vi kan ha stora fester så kommer jag använda den mer. Just nu känns det som att jag först måste vänja mig vid att se mig själv i makeup.

22 ml kostar 419kr hos Sephora! Jag ska använda upp proverna innan jag bestämmer om den är värd att köpa igen. Spontant känns det mer värt att lägga pengarna på bra hudvård

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *