Här snackar vi en favorit. It Cosmetics Superhero är något så ovanligt som en mascara jag köpt väldigt många gånger. Jag har även köpt den i olika kit för att ha en liten mascara i handväskan. Även om jag älskar en produkt så brukar nyfikenheten få mig att köpa olika varje gång.

Bild lånad från Kicks eftersom min senaste drabbats av plågsamma djurförsök. Djurförsöken bestod av en vacker liten hund och kliande tänder. Hunden klarade sig bättre än min mascara

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks

Mascaran ger både längd och volym på fransarna. Jag tycker den sitter bra och ändå går det relativt lätt att tvätta bort den på kvällen. Vattenfast mascara är ju ökända för att slita på fransarna. Den här är inte vattenfast men klarar lätt regn. Det är sällan jag stör mig på att den här gör en svart under ögonen vilket jag upplever att många mascaror gör. I synnerhet när man använt mycket krämer i ögonområdet så det är inte alltid mascarans fel. Jag hatar torrrynkor i ögonområdet men det har ju bieffekten att man löser upp mascaran med krämen.

It cosmetics Superhero finns hos Kicks för 275kr Köpa igen? Jag vågar lova att jag kommer köpa fler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *