Thulinfrossa

När jag blev inbjuden på Thulinfrossa ändrade jag snabbt i kalendern och skuttade dit. Kläder är ett stort intresse för mig. Skönhet i all ära men ibland behöver vi ju kläder på våra kroppar. Det jag älskar med Camilla Thulins kläder är att de har en otroligt bra passform och är väldigt bekväma. De framhäver kurvor som man inte har. Camilla var som vanligt supersnygg och kom med goda råd.

Annons

Tyvärr har jag inga bilder inifrån eventet eftersom det var ytterst begränsat med provrum i studion och de flesta bytte om här och där. Jag vill inte att någon fotar mig i underkläder utan mitt medgivande och jag visar andra samma respekt. Något intressant var att i ett rum med medelålders kvinnor inser man att vi ser inte ut som instagrammodellerna men det gör inte ens modellerna. När ska vi få en realistisk uppfattning om hur en normal kropp ser ut? Jag tror att åren under pandemin varit riktigt skadlig för vår uppfattning om skönhet. Självklart ska vi äta bra och träna men med en realistisk inställning.

Det är omöjligt att komma hem utan att handla och bilder på fynden kan dyka upp i flödet. Klänningarna längtar ut på fest men den ena är lite för somrig än. Två klänningar som jag provade kommer jag ångra mig resten av året att jag inte köpte men de glädjer garanterat någon annan.

Thulinfrossa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *