Armani highlighter

Armani 62J61A är ännu en av alla mina små paletter. Den förtjänar bättre bilder och kommer fotas om vid tillfälle men jag har ju mitt galna uppdrag att recensera alla mina skönhetsprodukter så vissa produkter får lite väl trista bilder en stund.

Den här köpte jag för att den har bra färger för att bättra på under dagen och även för att göra dagsmakupen lite roligare om man hamnar på fest. Applikatorerna är förvånansvärt bra men jag använder dem sällan. De är en fungerande nödlösning. Färgerna är kraftigt pigmenterade och räcker hur länge som helst. Kompletterar man de här färgerna med mascara och eyeliner så har du en härlig look. Mellan locket och spegeln är det en enorm highligter som kommer räcka hur länge som helst. Den vitaste ögonskuggan känns lite för lik highlightern annars är det en bra palett.

Om man kollar vilka färger det är så får ni en liten uppfattning om vad som är en diskret makeup enligt mig. Jag gillar färg! Den grå är lite för lik min sotning som jag har tatuerat så den syns inte så mycket på mig.

Den här hittar jag inte online men Åhlens har ett stort utbud av Armani Beauty. De har nog fått in min favoritmascara så kanske även denna kommer tillbaka Bor du i Stockholm kan den ev finnas på NK

Armani highlighter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *