Australian Bodycare hair loss conditioner

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Australian Bodycare hair loss conditioner är ett hårbalsam med Tea tree oil som ska ge ett starkt hår. Det ska tillföra fukt till hår och hårbotten samtidigt som det motverkar kluvna toppar. Som ambassadör för Australian Bodycare får jag ju bra rabatter och det gör att jag även kan testa produkterna som jag kanske inte normalt hade valt när jag handlar och många gånger har jag hittat helt nya guldkorn som blivit favoriter.

Ifall du inte redan gissat det så innehåller Australian Bodycare hair loss conditioner Tea Tree olja som är en mirakelolja som är bra till allt nästan. Sheasmör och extrakt från kakaduplommon tillför fukt och glans. Alla deras produkter är veganska och baserade på naturliga ingredienser.

Recension Flaskan har en design som jag gillar. Jag hade önskat en exklusivare design men det skulle även påverka prisnivån och priset är en av punkterna jag gillar med Australian Bodycare. De har prisvärda produkter och jag tycker att designen är helt ok. Flaskan är av plast och ser ut att klara ett fall eller två i golvet utan att gå sönder eller skada golvet. Den har ett snäpplock som är lätt att öppna med blöta fingrar.

Doften har såklart en hint av Tea tree men inte så påtaglig som den kan vara och efter du sköljt ur balsamet doftar den inget alls enligt mig.

Håret blir otroligt mjukt och jag är riktigt förvånad över hur bra det var. Jag kommer även att testa det med ett annat märke bara för att se så att det verkligen är balsamet som gör håret så mjukt.

Australian Bodycare hair loss conditioner hittar du hos Lyko för 169kr och är du snabb har de 20% rabatt just nu

Köpa igen? Absolut! Det här är en ny favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *