Inlägget innehåller annonslänkar till Meds

Australian Bodycare Mouth Gel är en lite mer reparationskräm. Den ska lindra blödande tandkött, konstig smak och irritation i munnen. Den ska även lindra muntorrhet, svampinfektion och dålig andedräkt.

För bästa effekt ska man använda den 1-4 gånger per dag. 2 cm gel på fingret som du smörjer på området som du har problem med. Den ska inte sköljas bort och därför bör du inte äta 30 minuter efter att du applicerat delen. Det går att använda den i förebyggande syfte också men när problemen är som värst så kan du använda den 4 gånger per dag. Det går att använda delen på oborstade tänder men det kan vara skönt att skölja munnen innan du använder gelen.

Självklart ersätter den här inte tandborstning men om du vill hålla en enhetlig linje så kan du kombinera den här med att borsta tänderna med Australian Bodycare toothpaste freshmint och skölja munnen med Australian Bodycare mouthwash.

Givetvis innehåller Australian Bodycare Mouth Gel tea tree oil som är känd för sina läkande egenskaper men även ingredienser som är fuktgivande för munnen och ska förebygga problem. Pantenol återfuktar och lindrar muntorrhet. Allantoin ska lindra irritation och ta bort dålig smak.

Australian Bodycare Mouth Gel finns hos Meds för 129kr

Köpa igen? Absolut inte omöjligt men lite för tidigt just nu att uttala mig om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *