Australian Bodycare toothpaste freshmint

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

Australian Bodycare toothpaste freshmint

Australian Bodycare toothpaste freshmint är en tandkräm som ska ge ett friska tänder och tandkött. I första hand riktar den sig till människor som har problem med sitt tandkött, vill använda Tea tree även till tänderna eller bara vill slippa dålig andedräkt. Den finns även i en lite mer udda smak Australian Bodycare toothpaste coconut & zink om man vill vara lite vildare. Den här har en lätt smak av Tea tree men är mer eukalyptus än mint enligt mig.

Självklart kan alla använda den men då kanske man upplever priset som lite högt. Munhygien är en viktig del i hälsa och enligt mig även för skönhet. Välskötta tänder ser alltid trevligt ut och det kan vara klokt att satsa på en bra tandkräm men jag är inget proffs på tandvård heller. Exakt vad som gör att en tandkräm är bra är svårt att ringa in men enligt min tandläkare är mina tänder i ovanligt bra skick så något rätt måste jag göra. Det som enligt mig utmärker en bra tandkräm är att den smakar bra, får tänderna att kännas rena och inte skadar tandköttet. Sen är det bra om den får tänderna att se lite vitare ut och att man slipper hål i tänderna. Jag har haft problem med tandköttet så därför vill jag gärna vårda även det.

En centimeterstor klick räcker så en tub räcker länge. Kom ihåg att inte skölja munnen efter tandborstning. Något nytt jag lärt mig är att inte ens använda munvatten 30 min efter tandborstning.

Tuben är snygg och det är ingen tvekan om vilket märke Australian Bodycare toothpaste freshmint kommer ifrån. Stort minus för att det är skruvkork. Jag är lat och vill ha snäpplock men det är ett i-landsproblem som man överlever.

Jag är en riktig nörd på tandkräm och älskar galna smaker. Ok originalet är ju alltid mint men det är kul med variation. Dessutom gillar jag små detaljer som gör vardagen roligare och en udda tandkräm hör verkligen till den kategorin. Jag varvar den här med Australian Bodycare toothpaste coconut & zink och Apodental tandkräm. Apodental är min favorit på resor eftersom den tar minimalt med plats.

Australian Bodycare tooth paste freshmint finns hos Meds för 60kr

Köpa igen? Det kan jag absolut tänka mig att göra.

Australian Bodycare toothpaste freshmint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *