Australian Bodycare toothpaste coconut & zink

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

Australian Bodycare tooth paste coconut & zink är en tandkräm som ska ge ett friska tänder och tandkött. I första hand riktar den sig till människor som har problem med sitt tandkött, vill använda Tea tree även till tänderna eller bara vill slippa dålig andedräkt. Zink är bra för salivproduktionen och sägs rengöra tänderna extra bra enligt en artikel hos Kurera.se.

Självklart kan alla använda den men då kanske man upplever priset som lite högt. Munhygien är en viktig del i hälsa och enligt mig även för skönhet. Välskötta tänder ser alltid trevligt ut och det kan vara klokt att satsa på en bra tandkräm men jag är inget proffs på tandvård heller. Exakt vad som gör att en tandkräm är bra är svårt att ringa in men enligt min tandläkare är mina tänder i ovanligt bra skick så något rätt måste jag göra. Det som enligt mig utmärker en bra tandkräm är att den smakar bra, får tänderna att kännas rena och inte skadar tandköttet. Sen är det bra om den får tänderna att se lite vitare ut och att man slipper hål i tänderna. Jag har haft problem med tandköttet så därför vill jag gärna vårda även det.

En centimeterstor klick räcker så en tub räcker länge. Kom ihåg att inte skölja munnen efter tandborstning. Något nytt jag lärt mig är att inte ens använda munvatten 30 min efter tandborstning.

Tuben är snygg och det är ingen tvekan om vilket märke Australian Bodycare toothpaste coconut & zink kommer ifrån. Stort minus för att det är skruvkork. Jag är lat och vill ha snäpplock men det är ett i-landsproblem som man överlever. Den smakar ytterst lite kokos och jag känner mer av Tea tree smaken.

Jag är en riktig nörd på tandkräm och älskar galna smaker. Ok originalet är ju alltid mint men det är kul med variation. Dessutom gillar jag små detaljer som gör vardagen roligare och en udda tandkräm hör verkligen till den kategorin.

Australian Bodycare toothpaste coconut & zink finns hos Meds för 60kr

Köpa igen? Det kan jag absolut tänka mig att göra.

Australian Bodycare toothpaste coconut & zink

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *