Australian Bodycare mouthwash

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

Australian Bodycare mouthwash är ett munvattnen med tea tree olja som ska vara bra för munnen. Det kan lindra problem med tandkött, tunga och tänder.

Allantoin är en fuktgivande ingrediens som även finns i hudvård. Även munnen behöver fukt för att må bra. Tea tree oil är bakteriedödande och kan minska dålig andedräkt.

Alla över 6år ska kunna använda munvattnet. Ta 20ml som du gurglar i munnen under 60 sekunder. För maximal effekt så ska du vänta 30 minuter innan du äter, dricker eller sköljer munnen. Du kan använda den 1-2 gånger per dag. Om du har problem med munnen och tänderna kan den här vara värd att prova eller bara om du vill ha en fräsch andedräkt.

Jag brukar använda den ibland men har börjat använda Australian Bodycare toothpaste coconut & zink dagligen. Det som är mitt största problem är att man inte ska äta och dricka 30 minuter efter att man använt den och samma gäller ju när man borstat tänderna. För att göra livspusslet på morgnarna snårigt så ska man ju inte borsta tänderna efter man ätit eller vänta 60 min efter maten. Jag hittar helt enkelt inte tiden alla dagar. Ibland har jag funderat på att ha den på skrivbordet och ta en hutt under dagen.

Australian Bodycare mouthwash finns hos Meds för 149kr

Köpa igen? Osäker i dagsläget

Australian Bodycare mouthwash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *