Babor cleansing phytoactive hydro base

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Babor cleansing phytoactive hydro base är anpassad för torr och fuktfattig hud. Den ska stimulera huden. Namnet är lite luddigt och många beskrivningar är lika luddiga när jag kollar upp den. Min ingick i karantänkitet jag köpte från Babor. Efter lite undersökande på nätet insåg jag att den är ju toppen när man väl fattar vad den är till för.

Oljerengöring utgår jag ifrån att de flesta känner till. Jag älskar att lösa upp smink med olja och Babors Hy-öl är en klassiker för oss med känslig hud. Det som kan vara ett problem med oljor är att få bort dem men Babor cleansing phytoactive hydro base ska användas efter oljan och tillsammans med Hy-öl bildar de en emulsion som är lätt att tvätta bort.

Babor cleansing phytoactive hydro base finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? Kan absolut tänka mig att köpa igen.

Jag hittade även en video på hur den ska användas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *