Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Cosmopharma Moisturizing Body & face cream har vunnit pris för Folkets vinnare i Stockholm Beuty Week Award 2020. Den ska gå att använda på hela kroppen inklusive ansiktet. Den passar kanon de dagar som man vill ha en lite rikare kräm. Det är en tjock härlig kräm men den absorberas snabbt in i huden. Något jag gillar extra med den här är att man kan klä på sig fort och den klibbar inte.

Det tog ett bra tag innan jag vågade använda den i ansiktet eftersom mitt ansikte är väldigt känsligt men för er skull har jag såklart testat krämen även i ansiktet. Den kan upplevas lite för tjock för ansiktet men som nattkräm fungerar den bra. Den är så mild att jag klarar mig från utslag. Om du har känslig hud ska du ändå vara försiktig.

Den har många bra ingredienser som är bra för huden

  • Aloe Vera
  • Jojobaolja
  • Avokadoolja
  • Papaya
  • Mandelolja
  • Bivax
  • Vetegroddsolja

Doften på Cosmopharma Moisturizing Body & face cream är ganska neutral. Det är absolut ingen doft som krockar med din parfym och hela familjen kan använda den.

I och med bivaxet är den inte vegansk. Det är oavsett en massa bra ingredienser som är väldokumenterade för sina hudvårdande egenskaper. Jag blir extra glad att de inte använder en massa skrämselpropaganda i sin marknadsföring. Det känns som ett gediget företag som satsar på bra innehåll och krämer som fungerar.

Cosmopharma Moisturizing Body & face cream finns bl a hos Lyko för 249kr. Det är ett bra pris för en bra kräm och jag skulle absolut kunna köpa den igen.