Inlägget innehåller reklamlänkar till Cocopanda

Banila Co Clean it zero cleansing balm original har nått kultstatus inom skönhet och gjort att märket är ledande inom K-beauty. Det är ett rengöringsbalm som ska ta bort smink och orenheter på djupet utan att torka ut eller irritera huden. De kallar det för Zero Balance Technology och ska skydda hudens fuktbalans och skydda mot fria radikaler.

Den är i fast form i burken men i kontakt med huden förändras den till olja. Jag tror även att den rimliga prislappen har bidragit till att den älskas av många. Tidigare har jag testat Banila co clean it zero cleansing balm revitalizing och Banila co clean it zero foam cleanser

Zero Balance Technology med resveratrol rengör på djupet utan att störa hudens naturliga fuktbalans och lämnar den återfuktad och skyddar mot skador från fria radikaler. Banila Co Clean it zero cleansing balm original innehåller också esterolja och e-vitamin.

Recension Jag har en liten tester av Banila co clean it zero cleansing balm revitalizing som jag har börjat med. Det finns även en fullsize men den får vänta. Testern är underbar för resor eftersom den tar ungefär lite mer plats än ett läppglans. Det behövs ytterst lite så jag bedömer att minst en vecka kan du klara med en liten burk. 

Det är lätt att ta lagom mängd med rengöring. Den smälter på huden och känns skön. Jag tycker inte att den har någon stark doft och det är bra. Jag har testat att ta bort makeup med den och den sveps bort enkelt utan någon större ansträngning. Dubbla lager av Mili Cosmetics mascara brukar annars kräva lite jobb.

Huden känns inte oljig efter men jag brukar ändå gå in med en vanlig rengöring. Det går nog att bara använda den här men jag gillar maximalistiska hudvårdsrutiner hemma. För mig är hudvård en stunds avkoppling då jag vilar hjärnan och tar hand om kroppen. 

Banila Co Clean it zero cleansing balm original 100ml finns hos Cocopanda för 199kr

Om du vill testa alla varianter det finns så kan du även kolla på deras minikit, de små är perfekta för resor och tar nästan ingen plats. 

Köpa igen? Oh yes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *