BOS

Jag håller på att testa vilken färg som passar mig på Base of Swedens foundation. Jag har använt SKINRx MadeCera Cream och RNW Energy Ampoule hyaluronserum under. För att få den att sitta maximalt har jag The Base primer under. Man ska alltid applicera foundation och primer på återfuktad hud så det vore fel att försöka utvärdera utan det. För att få en korrekt bild av hur produkten sitter så har jag valt att inte använd mitt älskade Tash Sisterhood epic deep nourising glow serum. Jag vill ju se har primern och foundationen sitter och ser ut och det blir missvisande att grunda med glowprodukter då. Vid ett senare tillfälle så kommer jag testa dem ihop men nu vill jag hitta rätt nyans och få en uppfattning om produkterna.

  • Fresh var lite för vit vid applicering
  • Rebellious passade bättre, ni som känner mig skrattar säkert åt ironin
  • Ambitious vill jag att ska passa men den vart lite orange och jag påminde om en viss president
  • Brave ligger nära men känns grå
  • Sophisticated känns som en favorit

Nu är problemet att jag byter hudton rejält under året och nu är jag som allra blekast

Huden känns lite klibbig direkt efter applicering och den behöver sätta sig lite. När jag höll på försökte jag fota hur den såg ut och den sitter bra även på skärmen på mobilen. Jag tycker att huden fick mer lyster och täckningen är lagom.

Tyvärr har jag jobbat lite hårt och inte varit helt kry så ni får inte se några bilder. Jag vet att jag brukar tjata om att det behövs mer ärliga bilder på vanliga människor på nätet men även jag har gränser. Som beautybloggare måste jag ibland bromsa bildflödet för att behålla någon trovärdighet. Just nu är jag svullen och har påsar under ögonen kombinerat med att min hud hatar stress och blir röd och flammig. Som sagt, jag besparar er den synen och mitt testande kommer pågå ett tag. Idag tänker jag ta en sväng på gymmet och se hur den klarar ett träningspass.

Jag lät en klick sitta kvar på fingret och väntade ca 30 min innan jag tvättade händerna. Efter handtvätt och handkräm så sitter ändå foundationen relativt orubbad på mitt pekfinger. Kan Base även göra rouge och ögonskugga?

Det på fingret nöttes bort efter ett tag

Eftersom produkterna är framtagna för att sitta bra så finns det en speciell remover.

Base of Sweden foundation finns hos Åhlens för 495kr och just nu har de medlemspris 371,25kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *