Beau Age

Beau Age är Ivan Valencias senaste projekt. Under Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka väckte Ivan många tankar hos mig gällande skönhet och åldrande. Nu har de tankarna funnits länge men han satte ord på dem. Det presenterades tillsammans med underbara Dr Grandel under Stockholm Beauty Week 2022.

Annons

Skönhetsindustrin har ju under många år likställt åldrande med något negativt som till varje pris måste undvikas. Sanningen är ju att vad vi än gör kommer vi åldras tills vi dör. Namnet Beau age är en underbar kombination av Beauty och Age och ärligt talat, blir vi inte både klokare och vackrare med åren?

Dr Grandel har lång erfarenhet av naturlig hudvård och deras Epigrainampull har funnits sedan start. De visade hur man ska öppna en ampull och hur den ska appliceras. Viktigt att påminna om är att en ampull är tänkt att användas direkt efter öppnandet och mängden är tänkt att räcka till det. Om huden blir mättad fort så vänta lite och applicera sedan resten. Var inte snål mot dig själv och spar halva utan ge dig själv hela ampullen direkt och få full effekt av den. Vi fick en varsin ampull och då jag testat den tidigare men inte kommer ihåg hur den var så det kommer en recension vid tillfälle.

Starka kvinnor har funnits länge, vi måste sluta reducera oss till att tro vår yta är det enda som räknas

Skönhetsindustrin har ju under åren försökt få i synnerhet kvinnor att anse att de inte duger som de är utan måste ha mindre rynkor, slätare hy och allt annat. Ivan vill lyfta fler skönhetsideal än retuscherade modeller i 20-årsåldern. Vi är nog fler som inte känner igen sig i det idealet som vi ser i annonserna. Jag kan i alla fall erkänna att jag inte känner mig vacker nog många gånger fast jag anser att jag har andra egenskaper än bara yta att tillföra.

Beau Age Edith
Edith, Ivans mamma är Beau Ages ansikte utåt

Ivan har skapat ett eget märke som är en fusion av hans kunskap och vision. Det första ansiktet utåt för hans märke Beau Age är hans mamma. En stark kvinna som upplevt mycket och lever hälsosamt. Det är förhoppningsvis ett ideal vi alla kan se upp till och identifiera oss med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *