Bliss blends Glow Getter Skin & Hair Belly Bliss Energy
Bliss blends Glow Getter Skin & Hair Belly Bliss Energy

Glow Getter Skin & Hair Belly Bliss Energy är ett te som ska ge oss det de flesta av oss vill ha. Det ska ge glow till hår och hud, ge en mage i balans och en ökad energi. När jag läste lite om teet så ska det även lindra akne, boosta kollagen och vara gynnsamt för matsmältningen. Jag är tyvärr skeptisk till om man kan se skillnad på huden av the om du inte dricker litervis varje dag men för magen kan man nog se skillnad.

Annons

Recension Burken är så vacker att jag vill ha en vacker hörna där teet får stå framme. Det känns fel att ha det instängt i ett skåp men även Health Royal’s Hair Beautification får stå i ett skåp och jag gillar fria ytor

Doften är helt fantastisk! Nu dricker jag te väldigt sällan så jag kan ärligt talat inte säga om jag ser någon skillnad på hår och hud men det smakar gott

Glow Getter Skin & Hair Belly Bliss Energy 12 påsar finns på nätet för 135kr

Köpa igen? Jag tycker det är vackert och gott men prisnivån känns lite för hög

Bliss blends Glow Getter Skin & Hair Belly Bliss Energy
Bliss blends Glow Getter Skin & Hair Belly Bliss Energy

Glow Getter Skin & Hair Belly Bliss Energy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *