Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

Bodybees Bee smooth mint är ett underbart lipbalm från Bodybees. De har många härliga produkter med bivax. Sorry alla veganer den här är inte vegansk men är otroligt bra. De har naturliga produkter som även passar känslig hud. Bivaxet lägger sig som en skyddande hinna på läpparna men på ett bra sätt. Jag ogillar produkter som ligger som en plastfilm men den här gör läpparna skönt mjuka bara.

Konsistensen är fast och den klarar värme utan att flyta ut. Mitt älskade Calm Balm blir tyvärr flytande i värmen och riskerar att förstöra handväskan. Bodybee hade en fantastisk beskrivning på sin Instagram över när stift eller burk är bäst. När jag fjällvandrade hade jag med burken och den fungerade riktigt bra. Läpparna håller sig mjuka länge. Den är primärt till för läpparna men jag masserade in lite på nagelbanden också. Den återfuktar och mjukar upp bra.

Burken är otroligt vacker och håller formen bra. Den lite retroaktiva stilen känns genuin och innehållet känns välgjort och genomtänkt. Burken kan vara lite opraktisk i handväskan en stressig vardag men den finns även i stiftsform.

Eviga frågan, skulle jag köpa den igen? Tveklöst! Stiftet finns bland annat hos MEDS för 79kr