BRUNS SHAMPO MED EGEN DOFT

Bruns med egen doft bygger på deras No03 som är oparfymerat och allergicertifierat som vi gjorde om lite på Organic Beauty Awards 2023 genom att tillsätta doft. Jag valde en mix av ylang-ylang och citrongräs. Det ska även vara lämpligt för färgat och tunt hår.

Shampot ska ge både fukt och volym till alla hårtyper men mest till normalt till torrt hår. Bruns är ju nischade inom naturliga ingredienser och det här är inget undantag. Bruns med egen doft innehåller inga cykliska silikoner, sulfater eller parfym. Det vi doftsatte med var rena eteriska oljor som även har andra egenskaper men ska vara i sådan mängd att de inte stör shampots funktion.

Det ska masseras in i blött hår och om du vill maxa effekten så kan du låta schampot verka lite vid första appliceringen. Den första omgången ska lösa upp smuts och nästa rengör håret. De flesta brukar behöva balsam efter och jag behöver garanterat det.

Recension Flaskan är söt och skruvkork tycker jag inte om eftersom jag ofta tappar bort dem i duschen och hatar att leta saker.

Doften är helt underbar men det kan ju bero på att jag valt den själv. Jag tycker att den påminner om Bruns Products schampo nr01

Håret blir mjukt och håller sig rent några dagar. Tillräckligt många dagar för att få godkänt av mig. Mitt hår är lockigt och blir lätt torrt, många shampon får därför mitt hår att kännas fett efter bara en dag eller två men det slipper man med det här.

Bruns schampo No03 doftfri finns i fullsize för 330kr

Köpa igen? Jag gillar dofter så jag håller mig till doftsatta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *