Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Nip+Fab Glycolic Fix night pads är pads som ska exfoliera huden och ge en slätare, jämnare hud med en vacker lyster. Formatet gör dem enkla att använda och de passar bäst för en hud som inte är jättekänslig.

Som alltid när jag pratar peeling påminner jag om vikten av ett bra solskydd. Det ska användas varje dag men extra viktigt efter en peeling.

Vad är det då för spännande ingredienser i Nip+Fab Glycolic Fix night pads? 5% glykolsyra är stjärnan i dessa och det stimulerar kollagenproduktion, ger lyster och sopar bort döda hudceller. Niacinamid håller talgproduktionen under kontroll och stärker huden. Alla som någon gång försökt åtgärda akne har någon gång testat salicylsyra och det rengör på djupet i porerna och håller dem fräscha. En känga till Lyko för att de påstår att man kan minska porerna, vi kan bara få dem att framträda mer eller mindre. Det går inte att förminska porer men är de tilltäppta kommer de se större ut.

Recension Engångspads är något jag försöker hålla nere på men de är biologiskt nedbrytbara. Dessutom ger en pad den mängd produkt du behöver och syror ska inte överdoseras. En annan fördel är att du inte riskerar att det är någon rest av andra produkter som krockar med syrorna.

Min hud blev lite röd när jag testade dem men det blir den ibland bara av att jag petar på den.

Jag vet att jag brukar säga att man inte ska använda filter men jag var både trött och osminkad. När jag sover för lite svullnar jag upp och därför fick Mister Spex rädda bilden. Visst är bågarna snygga?

Huden lugnade sig fort och dagen efter var den lugn. De rekommenderar 1-3 gånger per vecka och det ska inte överskridas eftersom det här är en stark produkt. Jag kommer maximalt använda den 1-2 gånger eftersom jag har exfolierat sönder hudbarriären förr och är väldigt försiktig.

Nip+Fab Glycolic Fix night pads finns hos Lyko för 249kr

Köpa igen? Det kan jag absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *