bruns-products-harserum-nr-60-ljuv-olibanum-10-ml

Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum är ett serum som är till för torrt och skadat hår. Det är vårdande och återfuktande och ska ge lyster och glans i håret. Jag tycker det absorberas snabbt i håret och det känns mjukt.

Doften av frankincense och citrus är helt underbar. Jag tycker att Bruns Products ofta har väldoftande produkter

Extra lyxigt känns det att den är handgjord på 100% ekologiska kallpressade oljor. Den är vegansk, fri från parabener och sulfater. Nu behöver parabener inte vara skadliga men vissa undviker dem.

Hårserum nr60 Ljuv Olibanum

Varför de valt en rollerflaska är obegripligt. Jag hade föredragit en pump. Risken för överdosering är minimal och det gillar jag, serum är dyra och är till för att användas. Att använda för mycket fyller sällan någon bra funktion. Man behöver ytterst lite så flaskan räcker länge.

Det är en leave-in-produkt som med hjälp av vitaminer, naturliga fettsyror och antioxidanter bidrar till att skydda, reparera och återfukta håret. Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum är enkel att applicera. Rulla lite i handflatan, gnugga händerna mot varandra och massera in från hårtopparna och inåt.

Jag har även hittat tips om att man kan använda serumet som en nattmask. Applicera i hela håret. Låt den gärna sjunka in i håret innan du lägger dig. På morgonen applicerar du en klick hårmask och sköljer ur med ljummet vatten.

Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? Ja det tror jag. Klart att håret ska ha serum!

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *