Serum Hår Tester

Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum

Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum är ett serum som är till för torrt och skadat hår. Det är vårdande och återfuktande och ska ge lyster och glans i håret. Jag tycker det absorberas snabbt i håret och det känns mjukt.

Doften av frankincense och citrus är helt underbar. Jag tycker att Bruns Products ofta har väldoftande produkter

Extra lyxigt känns det att den är handgjord på 100% ekologiska kallpressade oljor. Den är vegansk, fri från parabener och sulfater. Nu behöver parabener inte vara skadliga men vissa undviker dem.

Hårserum nr60 Ljuv Olibanum

Varför de valt en rollerflaska är obegripligt. Jag hade föredragit en pump. Risken för överdosering är minimal och det gillar jag, serum är dyra och är till för att användas. Att använda för mycket fyller sällan någon bra funktion. Man behöver ytterst lite så flaskan räcker länge.

Det är en leave-in-produkt som med hjälp av vitaminer, naturliga fettsyror och antioxidanter bidrar till att skydda, reparera och återfukta håret. Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum är enkel att applicera. Rulla lite i handflatan, gnugga händerna mot varandra och massera in från hårtopparna och inåt.

Jag har även hittat tips om att man kan använda serumet som en nattmask. Applicera i hela håret. Låt den gärna sjunka in i håret innan du lägger dig. På morgonen applicerar du en klick hårmask och sköljer ur med ljummet vatten.

Bruns Hårserum nr60 Ljuv Olibanum finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? Ja det tror jag. Klart att håret ska ha serum!

Annons

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *