Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks

Gilette rakhyvel är en gammal sliten trotjänare. Varför herrmodellen fungerar bättre än den för damer kommer jag aldrig begripa. Damhyvlarna är oftare veka och gärna i rosa eller lila. Hur det passerar i dessa tider är ett mysterium. Jag hade gärna köpt en damhyvel i svart eller någon annan fin färg. Det är samma mysterium som varför de hela tiden byter fattning på bladen.

Ifall ni missat det så kan jag ibland vara lat/ förvirrad. Det har hänt att jag åkt till affären för att köpa rakblad men glömt att kolla viken hyvel jag har. Det har även hänt att jag kommit ihåg på affären men fortfarande inte haft en aning om vilken hyvel jag har. Som sagt, vilken idioti att de inte håller sig till enhetliga fästen för bladen.

Annons

För att toppa eländet så hatar jag att slänga saker i onödan🤯 Skaftet fyller liksom ingen vital funktion enligt mig. En gång i tiden hade den batteri och vibrerande. Det skulle tydligen ge bättre resultat. Jag hittade ingen större fördel med en vibrerande hyvel så batteriet fick lämna hyveln. Eftersom jag har ett fungerande men fult skaft har jag alltså med en dåres envishet trott att jag ska ta mig tiden att köpa blad. Vibrationerna har dessutom skrämt ihjäl mig en gång när jag råkade starta dem av misstag när jag rakade benen. Resultatet vart såklart fula skärsår.

Om ni tror den är snygg så ber jag er att zooma in bilden lite till. Det en gång vita är gult nu. Den gula nyansen är så ful att jag sällan köper något vitt överhuvudtaget.

Annons

Nu låter det som att jag inte tycker om den men det är en bra rakhyvel när den har fräscha blad. Det går fort att raka sig utan skärskador över hela benen. Man tappar inte greppet om hyveln. Jag har ytterst få gånger lyckats skära mig med den och jag är rätt klantig med rakhyvel.

Jag brukar avsluta mina produktinlägg med pris och vart du kan köpa produkten. Det skulle väl vara ironiskt om jag gjorde? Jag har ingen aning men Kicks har ett stort utbud av rakhyvlar och rakblad och någon av alla borde vara min.

Vill du gå ifrån plast och satsa på en hyvel som håller en livstid rekommenderar jag hellre att du köper Butterfly säkerhetshyvel Stop using Plastic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *