By Terry Brightening CC Serum

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Bangerhead

By Terry Brightening CC Serum är ett serum som ska ge en strålande lyster och jämna ut hudtonen. Du kan använda den under makeup som en lystergivande primer ensam för lite extra fräsch no makeup look.

Recension Glasflaska är inte mitt favoritformat även om det är vackert. Flaskan är väldigt snygg att ha framme på sminkbordet. Pumpen gör det enkelt att få ut lagom mängd utan kladd.

Serumet känns skönt på huden och jag märker ingen rodnad eller några utslag.

Vardagar tycker jag om att lägga den som en primer under makeupen för att få lite extra lyster utan att det blir för mycket. En solig sommardag tycker jag By Terry Brightening CC Serum är fin som den är utan puder. Den ger den där fräscht solkyssta looken utan att man ser ut som en discokula. CC-funktionen blurrar ut lite ojämnheter utan att man ser överdrivet sminkad ut.

Det var länge sedan jag använde By Terry innan den här men på Empowered by Beauty 2023 återupptäckte jag märket och jag kommer defintivt testa mer produkter.

By Terry Brightening CC Serum finns i fullsize hos Bangerhead för 769kr

Köpa igen? Otroligt sugen på fullsize

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *