ByBarb

ByBarb sidenörngott är en av alla underbara produkter som jag hittade på Stockholm Beauty Week 2022. Deras håraccessoarer har jag köpt tidigare och tycker om. Siden är ett material som jag älskar och om ni inte testat det tidigare är det dags. Det här är gjort i 100% mullbärssiden och i 22 momme som är den tjockare kvaliteten av siden. Tunn siden kan bli som att sova på en nylonstrumpa men den här är stadig och skön.

Bomull suger ju upp fukt och därför är det perfekt för handdukar och badlakan men vi med torr hy vill bevara all fukt vi kan och då är ju inte bomull det optimala att sova med. Bomull veckar sig dessutom och lämnar märken i ansiktet. ByBarb sidenörngott suger inte upp fukten och har lägre friktion mot hud och hår.

Förutom att vara bra på att inte suga upp fukten ur huden finns det många fördelar med sidenörngott. Det blir inte klibbigt varmt utan håller dig sval hela natten. Eftersom siden har lägre friktion än bomull så blir håret mindre frissigt och tovigt. Det andas och är självrenande och är otroligt allergivänliga. Många upplever minskade sovrynkor.

Annons

Många undviker siden för att de tror att det är svårt att tvätta men det går att vädra istället för att tvätta och när du tvättar så är handtvätt att föredra om du inte har fintvättsprogram på din tvättmaskin. Använd speciellt tvättmedel så du inte torkar sönder materialet.

ByBarb sidenörngott kostar 899kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *