Tester

c/o Gerd shine & volume conditioner

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

c/o Gerd shine & volume conditioner är ett hårbalsam som ska återfukta och göra håret lätt att reda ut utan att det blir tungt. Det ska passa även för kemiskt behandlat hår. Det är bäst för fina hårstrån vilket jag har så det här är något som kan passa. Jag tycker det är svårt att hitta balsam som återfuktar tillräckligt för ett lockigt hår utan att det blir tungt och platt. Det görs på naturliga ingredienser i Jokkmokk och utan det mesta som många försöker undvika.

Vad är det då som ska ge ett mjukt hårsvall i c/o Gerd shine & volume conditioner? Risstärkelse ska lägga sig som ett hölje runt hårstået och ge både volym och lyster. Hjortronfröolja tillför c-vitamin och näringsrika fettsyror. Doften kommer från hjortron, grapefrukt och vaniljexktrakt.

Recension Fullsizeflaskan är fin och jag har testat den på hotell. Pump är alltid smidigare än tub men jag hade ett kit med småtuber som jag fortsatte testet med hemma. Jag har inte kollat så mycket på deras hårvård eftersom jag förknippar dem mer med hudvård men en av grundarna har ju en bakgrund som frisör vilket gör att det borde hålla en hög kvalitet.

Jag har testat balsamet med c/o Gerd Cloudberry shampoo volume och jag tycker oftast om att hålla ihop serierna även om man absolut kan blanda märken och funktioner som t ex volymschampo och återfuktande balsam. Nackdelen med att testa schampo och balsam ihop är att det blir svårt att veta vad som har vilken verkan men så blev det nu. Schampot gör mitt hår betydligt mindre trassligt och jag upplever det som att balsamet smeker ut håret. När jag tvättat håret brukar det vara ett elände att reda ut det men det går betydligt lättare att borsta igenom efter tvätt.

Håret blir luftigt och lätt. Även när jag bara låter det självtorka har håret en härlig bounce. Stråna känns starkare och jag erkänner att det lockar att köpa en fullsize av både schampo och balsam.

c/o Gerd shine & volume conditioner finns i olika storlekar hos Lyko. 500ml kostar 329kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra. Jag kommer nog köpa det igen

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *