Okategoriserade Ekologiskt Hår Shampoo Tester

c/o Gerd Cloudberry shampoo volume

c/o Gerd Cloudberry shampoo volume är ett av få shampon som jag sett som är till för normalt hår. Jag klagar ofta över hudvårdsindustrins syn på skönhet men hårindustrin är nästan värre för nästan alla shampon på marknaden är ju för att lösa problem och det verkar inte finnas några för de som är nöjda med sitt hår och bara vill tvätta bort lite smuts. c/o Gerd har ju nichat in sig på ekologiskt och naturligt men ändå med lite lyxkänsla. Jag vart nyfiken på märket på Green Beauty Day då jag var på seminariet Minimalistisk hudvård med Care of Gerd och ena grundaren har ju en bakgrund inom hårvård så jag har höga förhoppningar på det här. Produkterna tillverkas i Jokkmokk och är utan allt sånt där som många vill undvika.

Annons

Det är framtaget för ett fint hår som lätt tyngs ner och det är precis det jag har och många volymshampon ger ju en strävhet som inte är trevlig. c/o Gerd Cloudberry shampoo volume innehåller hjortronfröolja och risprotein som ska återfukta, ge lyster och volym. Risprotein har den egenskapen att det binder protein i håret och ger en naturlig volym. Hjortronfröolja ger även doft och tillsammans med vanilj och rosenträ ska det även ge en härlig doftupplevelse.

Recension Pump är något jag gillar och flaskan har en clean design. Först trodde jag att det var svart plast och det är ju inte helt ok men den är ju brun och det ska vad jag vet även gå att återvinna och den är gjord av återvunnen PE-plast. Eftersom jag är lite petig måste jag ändå klaga lite på att pumpen inte är centrerad över etiketten när den är öppen. Jag vet inte hur ni gör men jag brukar ha mina flaskor med öppen pump i duschen och då stör sneda pumpar mig.

Doften är ljuvlig och jag vill gärna ha starka härliga dofter.

Mitt hår är torrt och lockigt och brukar kräva mycket shampoo och det här var verkligen inget undantag. Som vanligt tvättar jag håret 2-3 gånger varje tvätt innan jag tycker att det känns rent. Jag brukar ta lite varje omgång och det gick 2-3 pump varje omgång.

Redan efter tvätt kändes håret bra innan det torkat. För att få en ärlig uppfattning så lät jag håret självtorka.

c/o Gerd Cloudberry shampoo volume finns hos Lyko för 329kr

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *