c/o Gerd Cloudberry shampoo volume

c/o Gerd Cloudberry shampoo volume är ett av få shampon som jag sett som är till för normalt hår. Jag klagar ofta över hudvårdsindustrins syn på skönhet men hårindustrin är nästan värre för nästan alla shampon på marknaden är ju för att lösa problem och det verkar inte finnas några för de som är nöjda med sitt hår och bara vill tvätta bort lite smuts. c/o Gerd har ju nichat in sig på ekologiskt och naturligt men ändå med lite lyxkänsla. Jag vart nyfiken på märket på Green Beauty Day då jag var på seminariet Minimalistisk hudvård med Care of Gerd och ena grundaren har ju en bakgrund inom hårvård så jag har höga förhoppningar på det här. Produkterna tillverkas i Jokkmokk och är utan allt sånt där som många vill undvika.

Annons

Det är framtaget för ett fint hår som lätt tyngs ner och det är precis det jag har och många volymshampon ger ju en strävhet som inte är trevlig. c/o Gerd Cloudberry shampoo volume innehåller hjortronfröolja och risprotein som ska återfukta, ge lyster och volym. Risprotein har den egenskapen att det binder protein i håret och ger en naturlig volym. Hjortronfröolja ger även doft och tillsammans med vanilj och rosenträ ska det även ge en härlig doftupplevelse.

Recension Pump är något jag gillar och flaskan har en clean design. Först trodde jag att det var svart plast och det är ju inte helt ok men den är ju brun och det ska vad jag vet även gå att återvinna och den är gjord av återvunnen PE-plast. Eftersom jag är lite petig måste jag ändå klaga lite på att pumpen inte är centrerad över etiketten när den är öppen. Jag vet inte hur ni gör men jag brukar ha mina flaskor med öppen pump i duschen och då stör sneda pumpar mig.

Doften är ljuvlig och jag vill gärna ha starka härliga dofter.

Mitt hår är torrt och lockigt och brukar kräva mycket shampoo och det här var verkligen inget undantag. Som vanligt tvättar jag håret 2-3 gånger varje tvätt innan jag tycker att det känns rent. Jag brukar ta lite varje omgång och det gick 2-3 pump varje omgång.

Redan efter tvätt kändes håret bra innan det torkat. För att få en ärlig uppfattning så lät jag håret självtorka.

c/o Gerd Cloudberry shampoo volume finns hos Lyko för 329kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *