Cnc Peel & Glow mask
Cnc Peel & Glow mask

Cnc Peel & Glow mask är nen helt ny mask på marknaden som kommer lanseras inom kort. Jag har haft förmånen att testa den lite innan lansering. Det är en mask som ska exfoliera fram lyster i huden.

Masken ska appliceras på rengjord hud och sitta 15-20 minuter. Överskottet kan du klappa in i huden och du behöver inte skölja bort den.

Annons

PHA syran exfolierar mjukt men effektivt. Centella asiatica i Cnc Peel & Glow mask lugnar huden så du slipper riskera att bli röd

Recension Det är väldigt generöst med serum i förpackningen och masken sitter skönt. Den är enkel att veckla ut utan att man upplever den som kladdig.

Den sticker inte som vissa peelingmasker kan göra. Hudvård hemma ska inte vara obehaglig och jag kan vara lite glömsk av mig så jag uppskattar att man kan låta serumet ligga kvar på huden. Masker som kräver exakt timing och full koll hör hemma på salong.

Huden får en fräschare och jämnare ton. Jag testade även att lägga lite serum på mina skulderblad eftersom de hade lite utslag på sig och även de vart jämnare och glowigare. Lystern syntes även på kvällen dagen efter så även om den inte sticks är den effektiv och ska användas med försiktighet. Jag skulle säga att en gång per vecka räcker men jag har en känslig hud.

Cnc Peel & Glow mask finns på utvalda salonger för ca 40kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *