CF Ceuticals Glyco Cleanse
CF Ceuticals Glyco Cleanse

CF Ceuticals Glyco Cleanse är en rengöring från Kalahari som har hudvård av hög kvalitet. Den ska stärka huden samtidigt som den tar bort smuts och orenheter. Eftersom den innehåller exfolierande ingredienser så jämnar den ut huden och ger lyster samtidigt som den ska återfukta.

Den ska användas genom att man tar en liten mängd rengöring och masserar in på huden. Tillsätt sedan vatten och massera in rengöringen under ca en minut innan du sköljer bort. Den är inte gjord för att användas runt ögonen.

Annons

Det som ska ge huden lyster i CF Ceuticals Glyco Cleanse är en mix av enzymkomplex, a-vitamin och både AHA och BHA-syra. Varje ingrediens är tillsatt för att maxa hudens behov samtidigt som den jobbar på att stärka huden.

Recension Tub är praktiskt och den här tuben har även pump så fullträff för det! Den är dessutom tillräckligt snygg för att få stå framme i badrummet.

Konsistensen är krämig och tjock men glider ändå skönt på huden. Skummet som blir när man masserar in den med vatten är underbart och huden känns ren men inte uttorkad efter användning. Efter en tids användning tycker jag att huden får en lite jämnare ton och att den mår generellt bra. Nu brukar min hud bli katastrof på vintern men den har klarat sig väldigt bra. Nu har jag ju testat serien ihop vilket du kan läsa en samlad recension om under CF Ceuticals kit

Självklart har jag även testat varför man inte ska använda den runt ögonen. Ögonhuden är tunn och ska inte peelas och jag antar att det är därför de avråder från det. När jag åkte till fjällen hade jag inte med mig någon makeupremover för ögonen och hade vattenfast mascara. Jag applicerade rengöringen och sköljde med mycket vatten och mascaran försvann med lite slit och ännu mera vatten. Nu är det inget jag rekommenderar eftersom vi ska vara försiktiga med våra ögon men det säger lite om hur pass effektiv rengöringen är.

Något jag alltid även testar är om jag haft mycket foundation är att torka med en vit handduk för att se så inget är kvar och den här tar bort allt sånt smink utan större ansträngning. Jag räknar inte en minuts ansiktsmassage som ansträngande, det är ren njutning.

CF Ceuticals Glyco Cleanse finns hos Åhléns för 469kr

Köpa igen? Det kan jag definitivt göra

CF Ceuticals Glyco Cleanse
CF Ceuticals Glyco Cleanse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *